Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Súlyosan megsérült a fogathajtó Lázár Zoltán és fia

Lázár Zoltán nagyot bukott a csehországi fogathajtóversenyen. A segédhajtóként segítő fia agyrázkódást szenvedett, az ujját pedig amputálni akarták.

A nebanicei fogathajtóverseny szombati maratonhajtásán Lázár Zoltán kocsija felborult, segédhajtóként segítő fia súlyos sérülést szenvedett, őt még az éjjel megoperáltak Győrben.

Zolika súlyos kézsérülést szenvedett. Csehországban amputálni akarták az ujját, ezért az elsősegély után inkább azonnal hazaindultunk. A győri kórházban plasztikai műtétet hajtottak végre rajta” – mondta a nyolcszoros világbajnok hajtó, aki elárulta, a díjugratóként is versenyző fia agyrázkódást is szenvedett.

Lázár Zoltánnak a válla és a csuklója sérült meg, de egyelőre nem tudja mennyire súlyosan, mert hétfőn vizsgálják meg a vállát, hogy szükség van-e a műtétre.

Meg akartuk nyerni a maratonhajtást és nagyon jó időket értünk el. Magamra vállalom, én hibáztam. Az egyik akadályban nagyobb tempót választottam a kelleténél, emiatt oszlopnak hajtottunk. A kocsi felborult, mi leestünk róla. Sajnos aztán a kocsi helyre állt, így a fogat elszabadult és csak 500 méter múlva tudták megfogni, amikor ismét felborult a kocsi” – idézte fel a történteket a 44 éves sportember.

Lázár Zoltán arról egyelőre nem tudott beszámolni, hogy a történtek miként befolyásolják az idény hátralévő részét. Három lova is megsérült, de nem tudja milyen súlyosan, ugyanis még nem értek haza az állatok.

Címlap

top