Sztárok

VOLT fesztivál: Fluor Tomi bírja az italt

Sok minden belefér a VOLT fesztiválba, akár az is, hogy Ganxsta Zolee és Fluor Tomi sörcsatázzanak. Na, ezt az egészet éppen annyira kell komolyan venni, mint a Tömény történelmet.

Tulajdonképpen, amikor kiderült, hogy a VOLT fesztiválon a Tömény történelem második évadát reklámozzák egy kicsit, biztosak voltunk benne, hogy jó helyre szervezték a partit. 

Ahogy a Tömény történelem című sorozat rendezője, Spáh Dávid mondta a tavalyi induláskor, egy különleges formátumról van szó, mert egyszerre reality és fikciós komédia, mindez pedig a nemzeti történelem köré épül. A tengerentúlon hatalmas sikert aratott Drunk History nyomdokaiba lépve, a magyarság históriáit néhány fenékig ürült üveg és pohár társaságában gondolták újra. “Külön pikantériája a dolognak, hogy narrátoraink nem igazán számoltak azzal, hogy a színészeknek pontosan azt kell tenniük, ami az iszogatás alatt elhangzik.”
Ganxsta Zolee az egyik narrátor
Ganxsta Zolee a Tömény történelem forgatásán

A Comedy Central sorozat első adásában tavaly Ganxsta Zolee volt az egyik narrátor, aki korábban már mesélt arról, hogy igazi élmény a forgatás.

“Sok sör és a hat feles vodka áldásos kombinációját fogyasztottam, ami elég durva volt a végére. Amúgy a forgatásról is jó emlékeim vannak. Nemcsak én, a többiek is teljesen feloldódtak. Olyan hangulatú volt az egész, mintha fogtuk volna magunkat, és elmentünk volna bulizni a stábbal.”

VOLT fesztivál oldott hangulatába belesimult a Tömény történelem második évad promója, ahol Fluor Tomi mesélt a sorozatról. Hogy a történelmet nemcsak a száraz tények alapján lehet megközelíteni, hanem ennél szórakoztatóbban is, azt az énekes tegnap, a soproni VOLT Fesztiválon be is bizonyította.

“Szerintem a történelmet eleve lazább formában kéne tanítani a suliban. Nem gondolom, hogy kiszínezni a száraz tényeket, egyenlő a komolytalansággal, bár az is tény, hogy nem javasolnám a Tömény történelemből tanulást. Aki ismer, az tudja, hogy szeretem a cool dolgokat és ez a produkció ilyen” – mondta Fluor, miközben kortyolt párat a kezében lévő sörből, és Sissy hercegnőt átkarolva, képzeletben koccintott egyet a királyi méltósággal. 

“Nagyon élveztem a forgatást! Bevallom őszintén, ittam rendesen; elég sok vodka lecsúszott. Komolyan vettem a feladatot, nem akartam szégyenben maradni! A felvétel után közvetlenül egy boltmegnyitón volt jelenésem. Becsületből elmentem, de fogalmazzunk úgy, nem voltam a helyzet magaslatán. Összefutottam Ganxsta Zolee-val és a kislányával, aki, miután kommunikálni próbáltam velük, csak annyit kérdezett: Miért beszél ilyen furán a bácsi?”

Megnézem
Összes kép (1)

Az ősszel startoló Tömény történelem ezúttal is remek szórakozást ígér, és erre nemcsak Fluor Tomi, hanem más sztárok neve és személye is garancia. Hogy kik regélnek majd nekünk kissé delíriumos állapotban? Hamarosan kiderül, addig csupán annyit árulunk el, hogy számos új arccal és nagy visszatérőkkel jelentkezik a második évad.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top