Sztárok

Peller Mariann férjét is megfertőzte a spiritualitás

Peller Mariann műsora immár több hónapja fut, és osztatlan sikert arat. A műsorvezető élvezi a forgatásokat, és azt is elárulta, hogy férjét megfertőzte a spiritualitással.

Peller Mariann azt mondja, szerencsére csak pozitív visszajelzéseket kap, pedig ez a téma eléggé megosztó. Az Utazás a lelked körül vendégei közül mindenkinek volt olyan történés az életében, amit nem tud megmagyarázni. Mariann ezekre keresi a választ.

“Semmi bajom nincs azzal, aki azt mondja nem hisz semmiben, vagy hogy ez egy baromság. Nem akarok senkit meggyőzni, ez a műsor azoknak szól, akikben van egy kis hajlandóság erre a témakörre – szerencsére egyre többen vagyunk” – mondta a műsorvezető és azt is elárulta Peller Mariann, hogy bár az ő férje tipikus, két lábbal a földön járó ember, valamennyire sikerült meggyőznie. 

“Az elején azt kérdezte, mi ez a hülyeség? Tőlem tisztíthatsz – mondta – csak ne lássam. Aztán együtt kezdtünk dolgozni a műsoron, ő lett a szerkesztő, és átélte velem ezt a 20 beszélgetést. Gyakorlatilag ez a harmadik gyerekünk. Elkezdett nyitni, bár nem vallja be, de vannak gyenge pillanatai, amikor még rá is kérdez dolgokra.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top