Sztárok

Weisz Fanni partnere a buszon keveredett verekedésbe

Bács Péter utastársai segítségére sietett, mikor két férfi kötözködni kezdett egy budapesti buszon. A támadók egy egyetemista arcát szilánkosra törték.

A fiatal színész a Blikknek mesélte el a megdöbbentő támadás történetét. “Két nappal voltunk a Szavak premierje előtt, amelyben én alakítom Weisz Fanni szerelmét. Próba után mentem éppen hazafelé, amikor felszállt a buszra ez a két ember, akiket a kiadott rendőrségi felhívás után ismertem fel. Nem voltak maguknál, szerintem inkább kábítószer, mint ital hatása alatt álltak, és egyértelműen keresték a balhét. Elkezdtek szekálni két srácot és egy lányt, amit nem hagyhattam, így rájuk szóltam. Bele sem gondoltam, milyen következménye lehet a dolognak, de az nagyon meglepett, hogy hiába ült a buszon fél tucat ember, csak én álltam fel nekik” – meséli Bács Péter. Ezután pedig felgyorsultak az események.

 

“Nem volt más választásom, mert nekem jöttek, meg kellett magam védeni. Szerencsére a 15 éves kick-boxos múlt segített, majd az egyik buszon utazó fiatal srác is a védelmemre kelt. Épp begurultunk a megállóba, amikor a srácot a nagyobbik darab férfi kiütötte, erre én lerúgtam a támadót a buszról, majd utána ugrottam, a kisebbik darab pasi pedig utánunk. A buszsofőr abban a pillanatban becsukta a jármű ajtaját és elindult, miközben én a megállóban maradtam ezzel a két barommal, a cuccaim meg a buszon.” Péter ekkor beverte a nagyobbik férfi orrát, és elkezdett rohanni a busz után, amire a következő megállóban vissza tudott szállni. Ekkor derült ki számára, hogy a segítségére siető fiatal férfi olyan súlyosan megsérült, hogy mentőt kellett hozzá hívni.

“Jó lenne megtalálni, mert szeretném tudni, mi van vele. Annyit tudok, hogy Zsombornak hívják, huszonpár éves, és egyetemista. Remélem, már jobban van! Nagyon hálás vagyok neki, hogy segített, és annyira sajnálom, hogy megsérült” – szabadkozott a színész, aki jelentkezett a rendőrségen, hogy tanúvallomást tegyen az esetről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top