nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Doszpot Evelin nem alszik együtt a férjével, Doszpot Péterrel

Doszpot Evelin nem alszik együtt a férjével, Doszpot Péterrel

Külön szobában alszanak, és ma már nemigen járnak együtt szórakozni, mégis boldogok együtt. Doszpot Evelin és Doszpot Péter állítják, hogy ők egymás legjobb barátai lettek.
NLCafé
f Ajánlom

Doszpot Péter mindig is kapós férfi volt, és ezt Evelin nehezen szokta meg. Még tavaly nyáron is akadtak ebből érdekes szituációk. “Manapság már jobban kezelem az ilyen helyzeteket” – meséli a Story magazinnak a Micsoda nők! egyik állandó vendége, aki állítása szerint a sokadik kamaszkorát éli. Férjmentes programokat tart a barátnőivel – többek között Várkonyi Andreával, aki Evelin egyik legjobb barátnője –, amikor szórakozóhelyekre járnak. Doszpot Péter 42 éves volt, amikor Evelinnel összeházasodtak, és ahogy mondja, új fejezetet nyitott az életében. 

“Evelinnel a kapcsolatunk nagyon régre nyúlik vissza, sok mindent megéltünk már együtt. Az első pillanattól kezdve barátai is vagyunk egymásnak, igyekszünk mindent megbeszélni. Van egy-két furcsaságunk, például, hogy nem alszunk együtt, vagy mivel nem szeretem az ételszagot a lakásban, ezért Evelin nem főz” – meséli Doszi a magazinnak. 

A közös életükről, és hogy hogyan is működik a házasságuk, még több részlet a Storyban.

Doszpot Evelin nem alszik együtt a férjével, Doszpot Péterrel

 

 

Megosztás Facebookon