Sztárok

Czeizel szerelme nem kapja meg, amit akart, lezárult a hagyatéki eljárás

Háború nélkül ért véget a hagyatéki eljárás, Czeizel Endre ugyanis még életében elrendezett mindent. Dóra, a tudós sokáig titkolt szerelme hiába próbált hozzájutni a vagyont érő műkincsekhez, írja a Story magazin.

A Czeizel család drámájáról beszéltek, amióta a genetikus elhunyt. A hagyatéki eljárás másfél éve tartott, és már az első tárgyaláson Dóra bejelentette, hogy a Czeizel Endrétől született két gyereke képviseletében igényt tart bizonyos értékekre. 

Az ügy eddig nem volt sem drámai, sem váratlan, akkor kezdett bonyolódni a helyzet, amikor kiderült, hogy az Andris és Fanni származását igazoló dokumentumokon nem Czeizel neve áll, hanem egy szomszédé. A kislány állítólag nem természetes úton fogant, és emiatt végül valaki fel is jelentette Dórát, a rendőrség pedig nyomozást indított. Az ügyet akkor lezárták, majd azóta újra elővették, és újra indult a vizsgálódás. 

Czeizel Endre özvegye és három idősebb gyereke kezdetben mindentől elzárkózott, felháborította őket, hogy Dóra egyáltalán megjelent a közjegyzőnél. Végül a családi béke kedvéért Czeizelék tettek lépéseket Dóra felé, ezzel megkönnyítve a hagyatéki eljárást.

A tárgyalásról és arról, miért nem kapta meg végül a műkincseket Dóra, részletek a Storyban

Czeizel szerelme nem kapja meg, amit akart, lezárult a hagyatéki eljárás

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top