Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Megvan Trokán Anna kisfiának neve

A nagyszülők boldogan nyilatkoztak első unokájuk érkezéséről, Trokán Anna és kisfia is jól van. A Blikk kiderítette a pici nevét is.

Vasárnap született meg Trokán Anna első gyermeke, ám a szülők hivatalosan még nem mutatták be a picit a Facebook kíváncsi közönségének. A Trokán szülők viszont meghatottan és büszkén nyilatkoztak első unokájukról. Trokán Péter például rögtön autóba ült, és lányához sietett.

Megvan Trokán Anna kisfiának neve

“Feljöttem Budapestre, hogy megnézzem a kisunokámat, ez nem is volt kérdés, hogy Balatonról felutazom. Nagyon boldog vagyok, sokan gratuláltak, fantasztikus időszak ez” – mondta a színész. Papadimitriu Athina pedig megnyugtatott mindenkit, a szülés rendben ment. “Való igaz, megszületett a pici. Ő is és az anyukája, Anna is jól vannak, minden a legnagyobb rendben, minden flottul ment.”

A Blikk szerint a kisfiú édesapja után a Károly nevet kaphatta, legalábbis a kommentek közt valaki “a kis Karesz érkezéséhez” gratulált a párnak. Trokán Anna párjáról egyébként keveset lehet tudni, a fiatalok négy éve vannak együtt, és a Veszprémi Petőfi Színházban ismerkedtek meg.

 

Címlap

top