Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Meghalt a férfi, akit söröskorsóval ütött le a Happy Gang énekese

Móré András Vitamin egy éve ütötte le egy csepeli borozóban S. Viktort, aki fél arcára lebénult. A férfi feljelentést tett, az első tárgyalást azonban már nem érte meg.

Tavaly júliusban okozott súlyos testi sértést Móré András Vitamin, aki úgy ütötte le áldozatát, hogy állítása szerint elfelejtette, a kezében maradt a sörös korsó. “A helyszínen egyébként nem is lehetett látni, hogy komoly a sérülése. A tulaj azt mondta, hogy nem olyan vészes, majd lefertőtleníti, én meg nagy idegességemben hazamentem. Másnap reggel hat órakor jöttek értem a rendőrök” – mondta akkor Vitamin.

Meghalt a férfi, akit söröskorsóval ütött le a Happy Gang énekese

A negyvenéves férfit, S. Viktort olyan mély vágások érték az arcán, hogy az idegei is roncsolódtak. “A szemöldökömet leszámítva nem mozog azon az oldalon az arcom, elmondani sem tudom, milyen borzasztó érzés” – mesélte a férfi. Viktor feljelentette Vitamint, és az áldozatra az eset után egy évvel újabb orvos szakértői vizsgálat várt volna, amely eldöntötte volna, okozott-e maradandó károsodást az ütés.

A Blikk szerint azonban erre a vizsgálatra már nem került sor, Viktor ugyanis sugárkezelést, később kemoterápiát kapott, legyengült szervezete pedig múlt héten feladta a küzdelmet.

“Megdöbbentem a híren. Sajnálom, hogy Viktor már nincs köztünk, őszinte részvétem a családjának. Részvételemmel nem szeretném megzavarni a család és a barátok búcsúját. Ugyan az ügyvédemet még nem értesítettem a történtekről, de szerintem az ügy megy tovább, én pedig megkapom a büntetést, ami jár” – nyilatkozta Happy Ganges Vitamin.

 

Címlap

top