Sztárok

Bochkor Gábor sokba kerül az ATV-nek

A fiataloknak akar kedveskedni az ATV Bochkor Gábor leszerződtetésével, aki miatt a Sas-kabaré is másik idősávba kerül. Az igazgató szerint drága műsor lesz.

Mint tegnap beszámoltunk róla, Bochkor Gábor az ATV-nél folytatja éppen szünetelő tévés karrierjét, ám a Music FM-es reggeli műsorát is megtartja. A tévében hetente egyszer, vasárnap este láthatjuk majd felvételről, Sváby András Naplója és Hajdú Péter Frizbije között. Talán nem meglepő, Bocsi műsorát is Hajdú Péter gyártja majd, akinek egyébként TV2-s szerződései körül jelenleg a NAV vizsgálódik.

Bochkor Gábor sokba kerül az ATV-nek

Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója szerint előbb találták ki a műsort, és ahhoz kerestek embert. “[Hajdú] Péterrel együtt gondolkodtunk azon, hogy ki az a televíziós, aki a leginkább illene az elképzeléseinkbe. Az a célunk, hogy a fiatalok számára is vonzó legyen a vasárnapi kínálatunk” – mondta a csatorna vezetője a Borsnak, így esett a választás Bochkor Gáborra.

Németh szerint “ATV-s viszonylatban nagy költségvetésű műsor lesz” Bochkor heti aktuális témákat “könnyedén, lazán” bemutató programja, amelyet várhatóan a csatorna a nyár végén egy Hajdú–Sváby–Bochkor közös reklámkampánnyal vezet majd be.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top