Sztárok

Kitálalt a Kozmix billentyűse Kozso teaházáról

Horváth Zsolt azt mondta, nem bírt tovább Kozsóval dolgozni, komoly gondok voltak a teaházzal. Kozso és egykori üzlettársa már nem is beszélnek egymással.

Kozsó volt üzlettársa kitálalt az áramlopási ügybe keveredő zenészről a Blikknek. Horváth Zsolt, Hozsó tavaly vette át barátja teaházát, ám azóta elmérgesedett a viszony kettejük között. A teaház sokkal tartozott a társasháznak. A Story magazin csütörtöki cikke szerint Kocsor Zsoltot, azaz Kozsót 4 és fél millió forintos közműlopással gyanúsítják, amiért akár három év börtönt is kaphat.

“Fél évig vittem együtt a helyet Kozsóval, akinek papíron semmi köze nem volt a helyhez, mások kezében volt, mégis mindent vele kellett egyeztetni. Folyamatos viták, nézeteltérések voltak, egyszerűen idegileg nem bírtam tovább, és úgy döntöttem, hogy a nyugalmam és az egészségem fontosabb, mint a teaház, úgyhogy kiszálltam az egészből. Úgy gondolom, hogy akármi is történt, Kozso hibája, hogy ekkora adóssága volt a helynek, ahogy az is, hogy lopással vádolták meg a teaházat. Folyt a nyomozás, és volt, hogy napokig kikapcsolták az áramot. Ott ültünk, és nem tudtak dolgozni az emberek” – mondta a Kozmix tagja. 

A lap kereste Kozsót is, de nem tudták elérni.

Kitálalt a Kozmix billentyűse a Kozso teaházáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top