Sztárok

Horváth Éva munkába állt másfél hónappal a szülés után

Az újdonsült édesanya másfél hónappal a szülés után újra dolgozik. Horváth Éva a Miss Balaton szépségversenyen segíti az idei jelentkezőket.

Ma elkezdődött a Miss Balaton castingja, amelyen Horváth Éva mellett több híresség is közreműködik. Polgár Kriszta részben ezért a szépségversenyért látogatott haza Amerikából, de ott van még a felkészítők között Magony Szilvi, Lipcsei Betta és Dobó Ági is. 

‼️KEZDŐDIK‼️???????????? #missbalaton2017 #proudtoworkwiththebests #castingday #bestteam #jury #trainers

Missbalaton (@missbalaton) által megosztott bejegyzés,

A mai napon a 60 legszebb lány jelent meg az ítészek előtt: a Miss Balaton versenyzőit Iszak Eszti, Epres Panni és Seres Attila zsűrizi. Négy csoportban vannak a lányok, a trénerek segítenek nekik, minikurzusokat tartanak egész nap. Nemsokára kezdetét veszi a fürdőruhás felvonulás és a bemutatkozás. A program végén 24 lány jut tovább a júliusi elődöntőbe, melynek résztvevőire a közönség egy Facebook-applikáción keresztül szavazhat majd. 

Holnap…???????? #missbalaton2017 #top60 #cantwait #newgirls

Missbalaton (@missbalaton) által megosztott bejegyzés,

Horváth Éva bikinis fotójáról már mi is írtunk, és az sem kérdés, hogy tőle aztán érdemes tanácsot kérni, ő pedig lelkesen trenírozza a lányokat. A kis Kristóf születése óta először vág bele a munkába.

Egyébként egyáltalán nem látszik, hogy Éva másfél hónapja életet adott egy kisfiúnak, bombaformában van. 

???????? #mylove#babyboy#details#kristof @gabo_szabo ????

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top