nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tóth Vera és Tóth Gabi ugyanazt a férfit öleli

Tóth Vera és Tóth Gabi ugyanazt a férfit öleli

Mióta Gabi szakított a volt párjával, a Tóth lányok rengeteg időt töltenek együtt. Vera egy szokatlan képet osztott meg a minap, amelyen mindketten egy férfit ölelgetnek éppen.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Vera és Gabi nem mindig voltak jó testvérek, de a Tóth lányok azóta megoldották a problémáikat. Sok időt töltöttek együtt az elmúlt években, és egyre több közös programot szerveznek, főleg amióta Gabi szakított Trap Kapitánnyal, azaz Molnár Tiborral. 

☀️

Tóth Gabi (@tothgabi__) által megosztott bejegyzés,

Most pedig egy ismeretlen férfit ölelgetnek együtt, bár a képaláírásból hamar kiderül, hogy egy közös ismerősről van szó, akinél egy grillpartin vettek részt. 

Pici barátunknál kerti party????????❤️

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

És egy másik képaláírásból arra is rájöhetünk, hogy a férfit Bucsik Istvánnak hívják. A bulin pedig biztosan jól érezte magát a két énekesnő, Tóth Vera vicces fotót is posztolt.

Kertipartiban ???????????? @bucsikpici és Adri már külön dimenzióban nyomulnak????????❤️

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

 

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon