Sztárok

Nézd, milyen jóképű Hien tesója, Martin!

Az énekesnő szinte sosem beszél a családjáról, ritkán oszt meg egy-egy képet róluk. Most viszont kivételt tett és megmutatta az öccsét a követőinek.

A Megasztár felfedezettje két évvel ezelőtt költözött ki Bostonba, hogy a világhírű Berklee zenei főiskolán tanuljon, ahol azóta is sorban érik az elismerések. Hien utoljára tavaly beszélt az egyetemi élményekről. 

???? https://www.joy.hu/hienblogja/83870-hien-blogja-egyik-peldakepemmel-enekelhettem

# HIEN (@hien999) által megosztott bejegyzés,

Hien kinti életéről hallottunk már, és mindennap posztolt egy-egy képet a kinti életéről, amiért sokan irigykednek. Csodás helyeken jár, és rengeteg világhírű emberrel találkozik. 

????

# HIEN (@hien999) által megosztott bejegyzés,

Most, hogy a második iskolaévet is elvégezte, következhet a nyári szünet. Amit úgy kezdett, hogy a testvérét, Martint elhívta magához, aki természetesen meglátogatta a húgát. A fiú tavaly diplomázott, ekkor láthattuk őt először. 

Most, egy évvel később Hien megosztott a rajongóival egy újabb képet a tesójáról – Martin is jó géneket örökölt, a srác iszonyatosan jóképű. 

Brother time ????

# HIEN (@hien999) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top