nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Több kollégája is kiakadt Szabó Zsófira

Több kollégája is kiakadt Szabó Zsófira

Nehezen csillapodnak a kedélyek Szabó Zsófi és édesanyja interjúja, vagyis inkább az abból kiemelt félinformáció körül. Szabó Zsófi elárulta, miért dühös.
NLCafé
f Ajánlom

Elképesztő balhé kerekedett egy interjúból kiemelt mondat miatt. Szabó Zsófi és édesanyja páros interjút adott a Story magazinnak. Ebben arról beszélnek, hogy az édesanya nem örült az elején annak, hogy a lánya egy roma férfibe szeretett bele. Az anyuka azt is elmondta, aggódik, hogy félvér lesz az unokája, hiszen szinte biztos, hogy emiatt majd atrocitások érik. A kiemelt mondat miatt: “Szabó Zsófi édesanyja aggódik, hogy félvér lesz az unokája”, Majka beszólt Szabó Zsófinak, de a Bors szerint a cikk, vagyis az abból megírt internetes átvét címe többeket is megbotránkoztatott, Csonka Andrásnál, Joshi Bharatnál és Fluor Tominál is kiverte a biztosítékot

“Pozitív üzenetet akartam közvetíteni, amit egy rosszul megfogalmazott internetes cím a lehető legrosszabb irányba vitt el. Sajnálom. Mérges is vagyok, de nem azokra, akik a félinformáció birtokában a torkomnak estek – bár van egy-két közszereplő, akitől jólesne egyszer egy bocsánatkérés emiatt –, hanem a helyzetre: lám, ilyen szintű reakciókat vált ki ebben az országban a cigányság kérdése” – mondta az ügyről Szabó Zsófi.

Forrás: Szabó Zsófi Facebook oldala
Forrás: Szabó Zsófi Facebook oldala

 

Megosztás Facebookon