nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Új műsorvezető az RTL reggeliben – mit szólnak Pellerék?

Új műsorvezető az RTL reggeliben – mit szólnak Pellerék?

Új házigazda érkezik az RTL Klub Reggeli című műsorába, aki két hónap után veszi át a mikrofont Peller Annától és Lukács Miklós Mikikétől. Pellerék már nagyon várják a váltótársukat, aki egyszer álruhában már szerepelt a műsorban. Ki lehet ő?
NLCafé
f Ajánlom

Az új házgazda nem érkezik majd felkészületlenül, Peller Anna és Lukács Miki is ellátta már őt tippekkel. A két műsorvezető azt mondja, hogy ez a két hónap az RTL Klub Reggeliben éppen arra volt elég, hogy bemelegedjenek, de ez idő alatt Peller Anna például megtanulta, hogy amikor adás közben lepillant, akkor mire vetődjön a tekintete, vagy hogy miként készüljön fel a vendégekre.

Ezt a tudást is átadja az egyelőre titkolt új házigazdának, Lukács Miki pedig arra tanította meg utódjukat, hogy a férfi illető miként kapcsolja be például a főzőlapot.

A műsorvezetők leírása szerint a csatorna új arca egy nagyon nyitott személyiség, bolondos egy kicsit, és igazából hotdog-jelmezben már láthatták a nézők a stúdió konyhájában. Peller Anna szerint oda lesznek a következő házigazdáért a csajok, mert a férfinek sötét szemei vannak és kellemes orgánummal rendelkezik. 

Vajon ki ő? Lehet találgatni. 

 

Megosztás Facebookon