Sztárok

Rogán Cecília 7 éve egészen máshogy nézett ki, mint az idei Miss World Hungaryn

Remek volt a sminkje, jó ruhát választott, és kifejezetten előnyös volt Rogán Cecília frizurája is a Miss World Hungary választáson. A Magyarország szépe során rengeteg kép készült róla, és egészen másképpen fest, mint mondjuk hét évvel ezelőtt.

Egészen véletlenül bukkantunk Rogán Cecília régi képére, és mielőtt megmutatnánk, egy gyors visszatekintés a tegnapi Miss World Hungaryra, ahol tündökölt. Igaz,  amikor Tatár Csilla bemutatta a zsűri tagjait, akkor nem tűnt túl lelkesnek, és különösen nagy volt a kontraszt a mosolygós Sarka Kata, és Borzi Vivien mellett. 

via GIPHY

Mutatjuk külön is. Talán ezért jut róla időről időre eszünkbe Victoria Beckham, mert Rogán Cecíliáról nem egy mosolygós nő. 

via GIPHY

Általában is azt gondolnánk, hogy mindig ilyen komoly, de Rogán Cecília ugyanúgy odatette magát a Magyarország Szépe táborban, mint Sarka Kata.  

Rogán Cecília a Magyarország Szépe
Rogán Cecília a Magyarország Szépe felkészítő táborban a Miss Bikini versenyen – Sarka Kata mellett Koroknyai Virág, a Miss World Hungary 2017-es győztese áll

Nézd csak, hogy tud mosolyogni is! 

Megnézem
Összes kép (1)

És akkor itt a régi kép, amit ígértünk, amikor kicsit félénken viselkedett a kamerák előtt. Emlékszel még, hogyan nézett ki hét évvel ezelőtt a Mr és Mrs forgatásán?  

Rogán Antal és akkor még nem Rogán Cecília, hanem Gaál Cecília néven szerepeltek a műsorban
Rogán Antal és akkor még nem Rogán Cecília, hanem Gaál Cecília néven szerepeltek a műsorban

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top