Sztárok

Megszökött a kórházból Tahi Tóth László

A közelmúltban agyvérzésen átesett színész nem szívesen emlékszik vissza a betegsége alatti időszakra. Azt mondja, jobb, ha nem beszél róla, el akarja felejteni.

Tahi Tóth László a Klubrádió műsorában meglepő őszinteséggel mesélt az agyvérzése utáni gyógyulásról, és arról, miért nem beszél szívesen erről az időszakról. A színész elárulta, azt, hogy mi történt vele, csak utólag tudta meg feleségétől, aki a betegsége alatt végig odaadóan ápolta őt.

“Jobb, ha nem tudom, jobb, ha nem beszélek róla, és el akarom felejteni, de szerencsére majdnem hogy nem is emlékszem rá” – vallotta be Tahi Tóth László, aki fél évvel ezelőtt került kórházba agyvérzés miatt. “Borzasztó, hogy az emberben mennyi ember van. Megbolygatják egy picit az agyát, és egészen más ember lesz belőle.

Megszökött a kórházból Tahi Tóth László

A színész elmondta, a betegsége után más ember lett. “Például hatszor meg akartam szökni a kórházból, és úgy kaptak el éjszaka kettőkor a rendőrök az utcán, hogy hova megyek pizsamában. Meg a biztonsági őrökkel is összetűztem” – mondta, majd hozzátette, az elmondások alapján hihetetlen dolgokat csinált.

Olvass még többet Tahi Tóth Lászlóról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top