nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tóth Gabi hangjában gyógyító rezgések vannak

Tóth Gabi hangjában gyógyító rezgések vannak

Az énekesnő meg van róla győződve, hogy koncertjeire az emberek gyógyulni járnak. Tóth Gabi zavarba ejtően nyilatkozott a világ rezgéseiről.
NLCafé
f Ajánlom

Hátrébb lépett a reflektorfényből Tóth Gabi, miután A Dal nem az ő győzelmével zárult. Gabi az X-Faktort is otthagyta, hogy teljes egészében karrierjére koncentrálhasson, hiszen, ahogy fogalmazott: “egy előadót a közönsége tart életben”.

 

Nem mondanánk, hogy Gabi fordítva ül a lovon, de miután a hangjában lévő gyógyító rezgésekről beszélt hosszan a Bors interjújában, felmerül a kérdés, ki tart életben kit. “Én gyógyítónak jöttem erre a Földre. A színpadon teljes szívvel rákoncentrálok a hangok erejére, és ez azt jelenti, hogy nemcsak kiállok és eléneklem a dalokat, hanem tudatosan olyan rezgésen igyekszem megszólaltatni a hangokat, aminek gyógyító hatása van. Ez egy spirituális dolog, aminek logikus magyarázata van. A Földön minden rezgésekből áll össze, a hang éppúgy, mint egy testi elváltozás vagy az éppen aktuális hangulatunk, és ezek a rezgések hatással vannak egymásra” – magyarázza Gabi. Hogy működik a rezgésterápia, azt szerinte bizonyítja, hogy a legutóbbi koncertjén is hárman sírva fakadtak.

Tóth Gabi számára nem új ez az adottság, sőt azt is elárulja, miért nem gyógyított eddig a színpadon. “Eddig is bennem volt ez a gyógyító képesség, de talán azért kezdett el most még inkább kibontakozni, mert Magyarország most érett meg erre. Most kezdenek el nyitottabbak lenni az emberek a spiritualitásra, most van szükségük rám” – véli az énekesnő.

 

Megosztás Facebookon