Sztárok

A 46 éves Miklósa Erika öröme: kistestvért kap a lányom

Izgatottan és boldogan várja Miklósa Erika és párja, Zsolt, hogy tovább bővüljön a családjuk. Egyetlen kérdés, hogy mit szól majd a kislányuk a testvérhez.

Egy ideje már téma Miklósa Erikáéknél, hogy szeretnének még egy gyereket. Annak idején, amikor a kislányát, Bíborkát örökbe fogadták, az operaénekesnő azt sem bánta volna, ha testvéreket kapnak a párjával, Zsolttal, de végül nem így történt.

Miklósa Erika és Zsolt a BEST magazinnak mutatták meg, hogyan élnek Bíborkával
Miklósa Erika és Zsolt anno a BEST magazinnak mutatták meg, hogyan élnek Bíborkával

Erika még tavaly a BEST magazinnak mesélt arról, hogy nem adták fel a terveiket, továbbra is szeretnének még egy gyereket.

“Sokkal kevesebb fellépést vállalok mostantól, külföldieket például egyáltalán nem. Annál is inkább, mert úgy döntöttünk, örökbe fogadunk még egy gyereket” – mondta  énekesnő akkor, és bár tavaly nem valóra az álmuk, most boldogan mesélt arról, hogy hamarosan bővülhet a család. Bíborka pedig jó eséllyel nem kishúgot vagy öcsikét kap, hanem nagy testvért.

“Az biztos, hogy nem újszülöttet fogadunk örökbe, mert a törvény előírja, hogy a kicsi és a nevelőszülő között nem lehet több 45 évnél. Mindenesetre hatalmas feladat lesz, nagyon várom. Zsolttal nagyon erős a szerelmünk, tudom, hogy négyfős családként is jól fogunk működni” – mondta a BESTnek a nemrég a 46. születésnapját ünneplő Miklósa Erika.

“A színpadon már mindent elértem, amit lehetett, most szeretnék elsősorban családanya lenni” – mondta az énekesnő, aki részleteket a magazinnak árult el.

A 46 éves Miklósa Erika öröme: kistestvért kap a lányom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top