Sztárok

Mégis megházasodik Lola

Két éve is megtervezték az esküvőt, előtte mégis szakított Lola és kedvese, Bence. A fiatalok azt mondják, másodszorra biztos összeházasodnak.

Lola és Bence 2014-ben találtak egymásra, a következő nyáron már az esküvőt tervezték, mikor az élet közbeszólt. Loláék előbb a munka miatt halasztották az esküvőt, később pedig szét is mentek pár hónapra. Mikor újra összejöttek, ott folytatták, ahol korábban abbahagyták. Az énekesnő biztos volt benne, hogy Bencével akarja leélni az életét.

Mégis megházasodik Lola

Most már ki van tűzve a lagzi szeptemberi dátuma, és semmi sem állhat a szerelmesek útjába. “Már most kivagyok idegileg, pedig ahhoz képest, hogy már csak néhány hónap van hátra az esküvőnkig, egész jól állunk. A menyasszonyi ruhám is megvan. A párom számára nagyon fontos volt, hogy milyen ruhában állok az oltár elé, ezért azt neki mindenképp látnia kellett. Gyakorlatilag együtt választottuk ki. Már csak a helyszín körül vannak kérdőjelek. Egy bensőséges, szűk körű lagzi lesz” – mesélte Lola a Borsnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top