Sztárok

Cseke Katinka már közel 30 kilót fogyott, és ez nem a vége

Sokszor viccelődött már azzal Cseke Katinka, hogy nem ő a türelem és a kitartás bajnoka. Mostani fogyókúrája előtt sem volt túl bizakodó, mégis fantasztikus eredményt ért el.

Nem ma kezdődött Cseke Katinka fogyókúrás sztorija, már négy évvel ezelőtt is azt tervezte, hogy 30 kilót lead, és lelkesen is vágott bele a diétába. Sőt, azt remélte, hogy a Nagy Duett során a mozgással is lemegy róla a felesleg. 

Cseke Katinka 2013-ban
Cseke Katinka 2013-ban

Az a kísérlet kudarccal végződött, de Cseke Katinka szerencsére nem adta fel. Tavaly nyáron már  sokkal boldogabb volt. “Vannak olyan időszakok, amikor semmi sem sikerül, nekem ilyen volt az elmúlt hét évem. Most viszont körülbelül tíz olyan emberrel találkoztam, akik tudtak segíteni, akiknek köszönhetően 79 kiló vagyok a 100-ról” – mondta akkor, és boldogan mutatta: már kilátszik a kulcscsontja.

Cseke Katinka 2016-ban - már ő is látta, hogy van eredmény
Cseke Katinka 2016-ban – már ő is látta, hogy van eredmény

Azóta pedig újabb eredményeket ért el, amit Berki Krisztián sem hagyott szó nélkül minap a Fem3Café reggeli adásában. Itt a kis párbeszédük:

Berki: Rengeteget fogytál, hogy csinálod? Nagyon-nagyon látszik
Cseke: Fizikai igénybevételnek voltam kitéve
Berki: Ja, ez az Ázsiának köszönhető? Azóta is nagyon jól tartod?
Cseke: Azóta lement még egy négy-öt kiló.
Berki: Mi van, életmódot váltottál vagy elkapott egy pasi?
Cseke: Nem, megszoktam, hogy nem eszem, és ezt tartom.

Cseke Katinka már közel 30 kilót fogyott és ez nem a vége

Tavaly ilyenkor 21 kiló mínusznál tartott a színésznő, aki lassan eléri a kitűzött célt, hogy harminc kilót lead. Ha így folytatja, akkor valószínűleg túlszárnyalja az eredeti terveit is.

Cseke Katinka 2017-ben - az Ázsia Expressz alatt még tovább fogyott
Cseke Katinka 2017-ben, az Ázsia Expressz alatt még tovább fogyott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top