Sztárok

Forrnak az indulatok Tatár Csilla és Gönczi Gábor között

Mélyebben csalódott a volt férjében Tatár Csilla, mint azt bárki gondolná. Gönczi Gáborral ma már talán nem is lenne miről beszélniük, ha egy asztalhoz ülnének.

Annak idején, még 2014-ben, amikor Tatár Csilla és Gönczi Gábor a válásukról mesélt, akkor csupán két végtelenül szomorú embert láttunk, akik között valami félrement. “Sokkal könnyebb lenne, ha a másik valami megbocsáthatatlant tett volna. Ha gyűlölhetnénk egymást. De nem így van. Még csak nem is veszekedtünk. Pedig jobb lett volna” – mondta Gönczi Gábor a Storynak, majd amikor azt kérdezték tőlük,  mit kívánnak a másiknak, egyszerre vágták rá: gyereket! 

Úgy tűnt, Tatár Csilla és Gönczi Gábor barátságban váltak el
Úgy tűnt, Tatár Csilla és Gönczi Gábor a válás ellenére barátok tudnak maradni

Hihetnénk, hogy az egykori házasok ma is baráti viszonyban vannak, de ahogyan Tatár Csilla lehordta egy nyilvános posztban a volt férjét, az egészen más képet fest a helyzetükről. “Fogalmam sincs, kivel éltem együtt 10 évig…Uramisten” – írta Csilla kommentként Sváby András bejegyzéséhez, amelyben a tévés a Tények egyik Soros György-hírén szörnyülködött. 

A Story magazin most úgy tudja, Tatár Csilla eredetileg csak Svábynak szánta a megjegyzést, és később vette észre, hogy nyilvános, amit írt. “Megbánni azonban nem bánt meg semmit, vállalja a véleményét, mindenki előtt” – nyilatkozott Csilla kollégája, akinek az öltözőben Csilla mesélte el a sztorit. 

Nem ez az egyetlen dolog, ami miatt a műsorvezető mélységesen csalódott Göncziben. A válás óta sok minden történt, Gönczi szüleinek nyilatkozatától az osztozkodáson át, egészen addig, hogy a kollégák szerint nem is a gyerek miatt vált el a házaspár. Részletek a Storyban. 

Tatár Csilla és Gönczi Gábor

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top