nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kálmán Olga kockás papíron döntött két férfi között

Kálmán Olga kockás papíron döntött két férfi között

Szokatlan alapossággal gondolta végig döntését Kálmán Olga, mikor két szerelem közt örlődött. A kockás papírnak végül igaza lett, a tévés boldogabb nem is lehetne második férjével.
NLCafé
f Ajánlom

Az ATV-ben ismerte meg második szerelmét, Hoffmann Györgyöt Kálmán Olga, az Egyenes beszéd egykori műsorvezetője. A műsorvezető a találkozáskor már egy kamasz lány édesanyja volt, és több éve Pungor András újságíró felesége. Azonban az érzelmeknek nem lehetett gátat szabni. “A mi szerelmünknél azt éreztük, hogy a világ legnagyobb bűne lenne elengedni egymást és örökké sírni azon: mi lett volna, ha együtt éljük le az életünket? Az mekkora keserűség?” – teszi fel a kérdést Kálmán a Story4 TV Arckép című műsorában, számol be a Blikk.

Kálmán Olga kockás papíron döntött két férfi között

A döntést persze nem volt könnyű meghozni. “Kockás papíron dőlt már el az életem sokkal nagyobb része is. Effektíve a válásunk és az új életünk kezdése a szerelmemmel. Egy kapcsolat nem egyszemélyes játék, egy válás meg nem csak rólam szó, hanem egy egész családról, a környezetemről. A felelőtlen helyzeteket és lépéseket nagyon nem szeretem, és elítélem más esetében is. Azaz megpróbálom én is elkerülni” – meséli Kálmán Olga.

Ez persze már egy tízéves történet, Kálmán Olga és férje azóta boldog házasok, és egy kisfiú büszke szülei.

 

Megosztás Facebookon