nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Sarka Kata kommentálta Hajdú Péter kapcsolatát

Sarka Kata kommentálta Hajdú Péter kapcsolatát

Tényként kezelik Hajdú Péter ismerősei, hogy véget ért a szerelem közte és Eszter között. Sarka Kata pedig elmondta, mit gondol a lányról, aki utána jött.
NLCafé
f Ajánlom

Ahogy már beszámoltunk róla, egy csapásra eltűnt Eszter Hajdú Péter online életéből. A tévés barátai úgy tudják, Hajdú a gyerekeinek sem mutatta be a lányt, ami nála azt jelenti, nincsenek komoly szándékai. “Hajdúnak majd az lesz az igazi nagy szerelme, azzal akar új családot, akit nem fog már a legelején nyilvánosan mutogatni” – mondta a Borsnak egy Pétert közelről ismerő informátor.

Hajdú Péter és Eszter egy rendezvényen vállalták fel a kapcsolatukat
Hajdú Péter és Eszter még télen, egy rendezvényen jelentek meg először és utoljára együtt

A barát azt fejtegette: “Hajdú akkor kezdett Eszterrel járni, amikor elindult Katával a válóperük. Kétségtelenül megragadta a lány szépsége, kedvessége, ugyanakkor kihasználta a kínálkozó lehetőséget, hogy abban a lélektani pillanatban megmutassa a világnak, valószínűleg Sarka Katának is, hogy ő bizony kapós férfi. Friss párjával megjelent a nyilvánosság előtt, és egyre-másra osztotta meg a kapcsolatáról szóló híreket, fotókat a nagyérdeművel, bizonyítván, hogy remekül meglesz a fiatal, csinos lánnyal.”

Most már úgy látszik, nem így lett. Hajdú Péter és Eszter továbbra sem nyilatkoznak kapcsolatukról, Sarka Kata pedig csak annyit fűzött hozzá Eszterhez: “Mindenkinek jár 15 perc hírnév.”

 

Megosztás Facebookon