Sztárok

Észrevette, hogy Hajdú Péter mellől eltűnt Eszter?

A közösségi média fénykorában feltűnő, ha valaki egy ideje nem posztol szerelmes fotót. Hajdú Péter is egyedül szerepel mostanában az Instagramon.

Tavaszi fellángolás lett volna Hajdú Péter új szerelme? Míg az elmúlt hónapokban csak úgy áradtak a közös szelfik Péter insta- és Facebook-posztjaiból, az elmúlt hónapban ennek egy csapásra vége szakadt.

A pár márciusban mutatkozott először együtt a Fonogram-gálán, azóta pedig az itthoni hűvös tavaszból rendszeresen valami napsütötte helyre menekültek. A Bors azonban úgy tudja, a közel féléves kapcsolat odaáig nem jutott el, hogy Hajdú bemutassa gyerekeinek a lányt. “Péter több barátjának is megemlítette, hogy nem fogja bemutatni Esztert a gyermekeinek, ami Hajdúnál egyenlő a szakítással” – mondja egy jól értesült ismerős.

Észrevette, hogy Hajdú Péter mellől eltűnt Eszter?

Úgy tudni egyébként, Sarka Kata kérte meg volt férjét arra, nem mutasson be minden “útjába eső” lányt a gyerekeknek, akiknek szüleik válását is fel kell dolgozniuk.

Eszter egyébként némi gondolkodási idő után úgy nyilatkozott, minden rendben van közte és Hajdú Péter között.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top