nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Stohl András és Ancsika egymást támogatva szakítottak

Stohl András és Ancsika egymást támogatva szakítottak

Szinte nincs olyan területe az életnek, ahol ne nyitott volna új lapot Stohl András. A színész fél évvel válása után boldogságra talált.
NLCafé
f Ajánlom

Új munka, új szerelem, új élet – röviden így lehetne összefoglalni Stohl András elmúlt fél évét. A magánéletéről ritkán nyilatkozó színész a Borssal most kivételt tett, és elmesélte, milyen a viszonyuk volt feleségével, Ancsikával, akivel egymást támogatva vészelték át a szakítást.

Stohl András és Ancsika egymást támogatva szakítottak

“Ancsival rendben vagyunk, hála istennek! Azért nyilván nagyon nehéz ez! Tizenkét év után egy szakítás fájdalmas, de mindketten felnőttek vagyunk, és mindketten szeretjük a másikat – és természetesen a gyerekeket. Ezért is azt gondolom, hogy mindezt nagyon kulturáltan, és emberi módon sikerült megoldanunk” – mondja a színész.

Stohl András új szerelme pedig ott segít, ahol tud. “A párom ebből a szempontból könnyebb helyzetben van. Benne nincs fájdalom, a fájdalom Ancsiban van. Ő nyilván nagyon nyitott lenne arra, hogy segítsen nekem bármiben. Így ismert meg, ezzel pontosan tisztában van, és el is fogadta ezt. És ő is pontosan látja ma már, hogy nem mulatozni járok, hanem dolgozni” – árulta el Stohl.

 

Megosztás Facebookon