Sztárok

Mádai Vivi élete legnehezebb időszakán van túl, most már a gyerekprojektre koncentrálhat

Mádai Vivien a kisfia, Zénó születése után ódzkodott egy újabb szüléstől, mára azonban teljesen megváltozott a véleménye. Várkonyi Andrea műsorában elárulta, szeretnének még egy gyereket, és ezért mindent meg is tesznek.

“Igen, lesz kistestvére a fiamnak, reméljük, hogy záros határidőn belül” – oszlatta el a kételyeket Mádai Vivien.

“Körülbelül egy éve döntöttük el, hogy lesz, és akkor a gyakorlatban is elkezdtük megvalósítani. Viszont váratott magára, így a télen azt mondtuk, hogy majd visszatérünk rá.”

Várkonyi Andi a Micsoda nők! legutóbbi adásában arra is rákérdezett, hogy kettejük közül ő vagy Zoli akarja-e jobban a második babát. ,,Ez nagyon érdekes, mert napról napra változik. Egyik nap a férjem, másnap már én. Volt olyan is, hogy összevesztünk rajta, hogy most soha többet nem lesz, amikor éppen hisztizett a Zéni, és a földhöz vágta magát. Akkor egymásra néztünk, és mondtuk, hogy biztos nem. De máskor, amikor cuki, és összebújunk hárman, akkor meg vágyunk arra, hogy legyen még egy belőle.”

#familyfirst❤️ @doctorzoli

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Mádai Vivien arról is mesélt a a műsorban, hogy milyen nehéz helyzetbe került annak idején, amikor megváltak tőle a tévénél. ,,Amikor behívtak az irodába, azt gondoltam, fizetésemelést kapok. Sokkolt a hír, mert albérletben laktam, nem volt semmi tartalékom, ráadásul éppen akkor váltam el az első férjemtől…”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top