Sztárok

Hihetetlen: 200 millió forint készpénzt foglaltak le Győzikétől

Győzike állítja, lányai örökségét foglalta le az adóhatóság. A zenész igazolta is a pénz eredetét, a nyomozókat azonban ez nem hatotta meg.

Kiderült, mit rejtettek Gáspár Győző múlt héten átkutatott trezorjai. A NAV a Blikk szerint 194 millió forint készpénzt foglalt le az énekestől, ráadásul nem is először.

Győzike állítja, nem az ő pénzét vitték el a nyomozók. “A nagymamámtól nagyon sok pénzt kaptam korábban. 2004-ben 136 millió forintot adott nekem. Ez neki nem volt nagy összeg, ő nagyon gazdag volt. Többek közt ezt a pénzt is egyszer már elvitték a NAV-osok, még 2011-ben, amikor adócsalással vádoltak minket Beával. Sokáig zárolva volt a pénz, aztán amikor visszakaptuk, akkor úgy döntöttem, hogy nekem ez nem kell, a lányaimnak adtam, és még kiegészítettem. Két éve 97 milliót kapott Evelin, és ugyanennyit Virág, ez volt a pesti széfben elzárva” – mesélte a showman.

Hihetetlen: 200 millió forint készpénzt foglaltak le Győzikétől

Gáspár Győző közjegyző által hitelesített ajándékozási szerződéssel próbálja bizonyítani, tényleg lányaié a széf és tartalma. “Azt akarják bebizonyítani, hogy az nem Evelin fiókja, és hogy én írtam alá helyette a papírt. Ezért most igazságügyi írásszakértőt rendelnek majd ki” – tette hozzá.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top