nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Weisz Fanni bikinis fotója felrobbantotta a a netet

Weisz Fanni bikinis fotója felrobbantotta a a netet

Weisz Fanni külsején aligha lehet kivetni valót találni. A siketnéma modell nemrégiben megosztott magáról egy képet, amelyre özönlöttek a pozitív kommentek. A lánynak mégsincs elég önbizalma. Vajon miért?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Gyönyörű fotót osztott meg magáról a Facebook-oldalán Weisz Fanni. A modell a Duna partján pózol bikiniben. Férfiak és nők egyaránt dicsérik az alakját. Nézzétek meg, miről van szó: 

 A siketnéma modell ennek ellenére önbizalomhiánnyal küzd. Erről a Szavak című előadásban is szó esik, ahol Fanni élete elevenedik meg a színpadon. A darabot múlt pénteken mutatták be a Játékszínben, és kiderült belőle: Fanni bizony olykor féltékeny a párjára, és gyakran bizonytalan saját magában, aminek ahhoz is köze lehet, hogy siketnémaként sokáig lemaradásban volt a kortársaihoz képest, és nem érezte magát teljes értékű nőnek.

Az előadásban arról is szó esik, hogy Fanni meghozott egy fontos döntést a saját jövőjével kapcsolatban. “Volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy betegnek, aki mindig, mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni. Igen, azzal, akit szeretek. És én döntöttem…” – mondja a darabban Weisz Fanni, aki saját magát alakítja a színpadon.

A bemutató után Fanni nagyon elégedett volt, és ezt meg is osztotta rajongóival.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon