Sztárok

Megrázó vallomást tett az Oscar-díjas producer

A Deák Kristóf rendezte Mindenki lett az idei Oscar-gálán a legjobb rövidfilm. A mű producere, Udvardy Anna azonban nem érzi győztesnek magát, sőt.

A magyar film szerelmesei idén februárban duplán örülhettek: zsinórban másodszor nyert Oscart hazai produkció. Tavaly a Saul fia, idén a Mindenki hozta el a legrangosabb hollywoodi elismerést. A film rendezőjét, Deák Kristófot azóta már egy amerikai ügynökség képviseli álmai megvalósításában az “álomgyárban”. Az Oscar-gálán a színpadon állt vele együtt felesége és filmje felnőtt főszereplője, valamint producere Udvardy Anna, akinek azonban nem jutott a csillogásból.

Megrázó vallomást tett az Oscar-díjas producer

Nina Kov, a rendező felesége, Deák Kristóf, Udvardy Anna és Szamosi Zsófi

Udvardy veterán filmes, legalább harminc éve van a szakmában, az Oscar eddigi legnagyobb elismerése, most mégis megindító üzenetet tett közzé a Facebookon, írja a Bors.

“Elgondolkoztam, hogy érdemes volt-e harcolni és mindent megtenni, hogy ide jussak. Amióta hazajöttem az Oscarommal, bajt, bajra halmozok. Rengeteg ember utál, sokan irigyelnek, pedig nincs mit. Nem kaptam mást, csak ezt a szobrot. Ez csak akkor ér valamit, ha kint maradok. Már a repülőn éreztem, hogy nem jó ez így. Senki nem hitte el, hogy egy Oscar-díjjal a kezemben turistaosztályon utaztam 13 órán át. Azt hitték, hogy szuvenír. Teltek-múltak a napok – igen, sokan gratuláltak –, és sok barátot elvesztettem. Igen, sokról kiderült, hogy nagyon jó barát. Magam és a helyzetem nem változott, csak itt áll egy szobor a szobámban. Azóta elvesztettem egy pert is, ami addig úgy nézett ki, hogy rendben volt. Mindenki azt hiszi, milliomos lettem, még az ismerőseim is, pedig nem. Ha kint maradtam volna, akkor igen, de én ilyen lökött vagyok, és a hazámat választottam. Számomra kiderült, nem jó ez így. De hogyan tovább?” – teszi fel a kérdést Udvardy Anna.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top