Sztárok

A Tony-gála ruhái: a 70 felettiek voltak a legjobban öltözöttek, Bette Midler és Glenn Close tündökölt

A színházi világban olyan a Tony-díjátadó gála, mint a filmeseknél az Oscar. Érdekes persze, hogy ki mit nyer, de azért a legtöbbet arról hallani, melyik sztár milyen ruhában vonult végig a vörös szőnyegen.

Úgy tűnik, hogy a Tony-gálán nem a fiataloké a terep. Valahogy évről évre az idősebb generáció tündököl igazán a díjátadón. Emlékezetes volt, amikor két évvel ezelőtt Helen Mirren volt a Tony Awards legjobban öltözöttje, most pedig szintén a 70 pluszos kolléganői kapták a legtöbb bókot.

Mielőtt mutatjuk Glenn Close, Bette Midler és Mary Beth Peil szettjét, érdemes egy pillantást vetni a fiatalabb generációra, mert ők is kitettek magukért. 

Már aki, mert Candice Swanepoel inkább a MET-gálára öltözött, mintsem az elegáns estélyre. Hiába, egy ismert modellnek is vannak még új terepek. 

Candice Swanepoel - Tony-gála 2017
Candice Swanepoel – Tony-gála 2017

Sarah Bareilles elismert énekesnő, 37 évesen szép karriert tudhat magáénak, még ha nem is Jennifer Lopez szintű az ismertsége. Itt egy dal tőle, aztán mutatjuk, ő mit gondolt megfelelő ruhának a rangos Tony Awardsra. 

Sarah Bareilles - Tony-gála 2017
Sarah Bareilles – Tony-gála 2017

Scarlett Johansson egy egyszerű és szolid ruhát választott, már-már túl egyszerűt, és kicsit elveszett a tömegben.  

Scarlett Johannson - Tony-gála 2017
Scarlett Johannson – Tony-gála 2017

Anna Kendrick mosolyából sokkal többet láthattunk a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című filmben, mint a Tony-gálán. Az Alkonyat-filmek sztárjáról azt írták a kritikusok, hogy kacér darabot választott. 

Anna Kendrick - Tony-gála 2017
Anna Kendrick – Tony-gála 2017

Thalía fura csíkos ruhája biztosan egy vagyonba kerül, ettől viszont még nem előnyös a színész-énekesnőn. A latin-amerikai szappanoperákból Rosalindaként is ismert sztár ennél sokkal csinosabb szokott lenni, mint ahogyan a Tony-gálára érkezett.

Thalía - Tony-gála 2017
Thalía – Tony-gála 2017

Jennifer Ehle a Büszkeség és Balítélet főszereplőjeként itthon is ismert színésznő, igaz, kizárólag Elizabeth szerepe jut róla a legtöbbek eszébe, másik filmet nehezen mondanánk.

via GIPHY

22 évvel a népszerű sorozat után ugyanúgy el tudnánk képzelni Mrs. Darcyként. 

Jennifer Ehle - Tony-gála 2017
Jennifer Ehle – Tony-gála 2017

Laura Linney az Igazából szerelem óta is rengeteg filmben szerepelt, és a színházi rendezők is imádnak vele dolgozni. Ugyanolyan üdítő jelenség, mint a Tony-gála vörös szőnyegén a vibrálóan sárga ruhájában. 

Tony-gála ruhái: a 70 felettiek voltak a legjobban öltözöttek a Tony Awardson

Sarah Paulson tavaly Golden Globe-jelölést kapott, és felsorolni is nehéz lenne, mennyi filmben szerepelt. Most viszont eltűnt a Tony-gála forgatagában, bár az biztos, hogy Paulson nevét érdemes megjegyezni. 

Sarah Paulson - Tony-gála 2017
Sarah Paulson – Tony-gála 2017

Olivia Wilde merész bevonulásra esküdött, a vörös Michael Kors mégsem nyerte el sok kritikus tetszését. 

Olivia Wilde - Tony-gála 2017
Olivia Wilde – Tony-gála 2017

Uma Thurman egyre csinosabb az utóbbi hónapokban, mégsem tudjuk azt mondani, hogy ő a Tony-gála legjobban öltözöttje, bár szerintünk a kritikusok ok nélkül húzták le ezt az összeállítást. 

Uma Thurman - Tony-gála 2017
Uma Thurman – Tony-gála 2017

 

Tina Fey is a feketére esküdött. A világ legviccesebb nőjének tartott komika szereti a vidám darabokat, a tollas ruha éppen passzolt is az egyéniségéhez  mondta ő, jelentsen ez bármit is. 

Tina Fey - Tony-gála 2017
Tina Fey – Tony-gála 2017

Cynthia Nixon ebben akár a Szex és New Yorkban is szerepelhetne. Elegáns volt és egyedi, bár a divatmagazinok kritikusai szerint a bőrszínéhez nem passzolt a ruha árnyalata. 

Cynthia Nison - Tony-gála 2017
Cynthia Nixon – Tony-gála 2017

Allison Janney általában valami kosztümös, élére vasalt ruhás szerepben látható, ebben a vörös ruhában viszont igazán dögös volt a Tony-gálán. 

Allison Janney - Tony-gála 2017
Allison Janney – Tony-gála 2017

A Dawson és a haverok az egyetlen olyan film, amelyet a magyar oldalak említenek Mary Beth Peil szerepei közül, de a 76 éves amerikai színésznő manapság is nagyon foglalkoztatott. És ezzel rátértünk az est legjobban öltözöttjeire.

Mary Beth Peil - Tony-gála 2017
Mary Beth Peil – Tony-gála 2017

Másodikként említenénk 71 éves Bette Midlert, aki az ezüst Michael Kors ruhájával jobban választott, mint Olivia Wilde. 

Bette Midler - Tony-gála 2017
Bette Midler – Tony-gála 2017

Glenn Close nemrégiben, idén márciusban ünnepelte a 70. születésnapját, és jól tette, hogy vagány rövid frizurát vágatott magának. Elsőre Judi Denchnek hittük, mert ő visel ehhez hasonló frizurát. 

Glenn Close - Tony-gála 2017
Glenn Close – Tony-gála 2017

És íme az est kedvencei együtt: 

Glenn Close és Bette Midler -  a Tony Awardson
Glenn Close és Bette Midler – a Tony Awardson

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top