Sztárok

Ennyire jó nő az 52 éves Elizabeth Hurley

Szombaton tartotta 52. születésnapját Elizabeth Hurley, aki egyszerűen jobban néz ki, mint valaha. Csekkold le!

Az 52 éves Elizabeth Hurley teste egyszerűen bombázó. Bár itthon keveset hallunk róla mostanában, de az Egyesült Államokban és Angliában újra igazán népszerő. Hurley alakítja ugyanis az intrikus, cselszövő, modern királynét a The Royals sorozatban.

Ennyire jó nő az 52 éves Elizabeth Hurley

Hurley tizenhárom évig volt Hugh Grant párja, szakításuk ellenére is remek barátságban maradtak. 2002-ben a színésznő megszülte egyetlen gyermekét, Damian Charles Hurleyt. A fiú apja Steve Bing üzletember, akivel kevesebb, mint egy évig volt együtt Hurley. Damian keresztapjának Hugh Grantet kérte fel a színésznő. “Miután megszületett a fiam, nyolc évig nem vállaltam semmilyen filmet és sorozatot. Egyáltalán nem bánom a döntésemet, szerencsés vagyok, hogy megtehettem ezt, és csakis fiamnak szentelhettem ezt az időszakot”  nyilatkozta a Closer magazinnak. A pletykalapok szerint Damian nagyon odavan Cindy Crawford 15 éves lányáért.

Ennyire jó nő az 52 éves Elizabeth Hurley

A pletykák szerint Clintonnal is kavaró Liz Hurley jó barátságot ápol a Beckham házaspárral, két fiuknak (Brooklynnak és Romeónak) is ő a keresztanyja, ahogyan Liam Gallagher Lennon nevű fiának is.

A bombatestű Hurley 2007-ben ment feleségül Arun Nayar üzletemberhez, de ez a házasság is befuccsolt 2011-ben. Alig 3 hónappal a válása után Hurleyt eljegyezte Shane Warne sportoló, majd 2013-ban lekerült az eljegyzési gyűrű a nő ujjáról.

Ennyire jó nő az 52 éves Elizabeth Hurley

 fotók: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top