Sztárok

Megszólalt a dobálós incidensről Dévényi Tibi bácsi

A hétvégi Harley Davidson fesztiválon állítólag megdobálták Dévényi Tibi bácsit egy Kis Grofó-szám miatt. A lemezlovas elmesélte saját szemszögéből a történteket.

Mint szombaton megírtuk, Dévényi Tibi bácsit “elkergették” a színpadról az alsóörsi motoros fesztiválon, miután Kis Grofót rakott be a rockereknek. A sztorit egy résztvevő mesélte el a 24.hu-nak, most viszont Tibi bácsi próbál tiszta vizet önteni a pohárba.

Megszólalt a dobálós incidensről Dévényi Tibi bácsi

“A technikusom rakta be a Kis Grófót, én akkor már a közelben sem voltam. Ő pakolta a cuccaimat, és egyszerűen meg akarta hallgatni ezt a számot, mert úgy kezdődik, hogy: szegény vagyok” – mondja Dévényi, aki idén már nyolcadszor vett részt a fesztiválon. “Amikor Kis Grófo dala felcsendült, én már a színpadon sem voltam, lement az utolsó szám, a Lemezlovas, eldobtam az utolsó pöttyös labdát, majd önszántamból hagytam el a porondot, hiszen véget ért a koncertem, ami egyébként remekül sikerült.” A DJ szerint voltak indulatok, de dobálózás nem.

A Blikk megszólaltatta Kis Grofót is, aki szerint a rockerek nem viselkedtek úriemberhez méltóan. “Ha mást nem, legalább Tibi bácsi korát és múltját tisztelniük kellett volna (…) Engem nem bánt, hogy nem szeretik a dalomat, de így nem lehet viselkedni” – mondta a mulatós zenész, aki sajnálja Dévényit.

 

Dévényi Tibi bácsi technikusa, aki az ország lemezlovasát váltotta le a pultban a fesztivál szervezőinek közleménye szerint azért tette be A nézését meg a járását, mert a héten elvált, és volt felesége kapta a perben az anyagi javakat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top