Sztárok

Rékasi Károly újra csupa izom

Rékasi Károly a balesete után most végre mankó nélkül jár, és szuper formában van.

Rékasi Károly, nemsokára nősül.  Rehabilitációjának végéhez közeledve a magánélete is egyenesbe kerül. Rékasi Károly ugyanis megkérte Gerda kezét, aki a Blikk szerint igent mondott. A nagy napra a színházi évad után kerülhet sor, meghitt, családi körben, médiafelhajtás nélkül. A színész súlyos motoros balesete után végre eldobhatta a mankót.

“Minimum háromszor, de van, hogy ötször is edzem egy héten. Gyógytornával kezdek, szoktam úszni, aztán pedig személyi edzővel folytatom az erősítést. Nemcsak a felsőtestemet edzem, a lábamra is sok gyakorlatot végzek, nagyon jó például a biciklizés és az ellipszis, mert nyújtja a szalagokat”  mondta Rékasi Károly a Blikknek.

“Úgy gondolom, hogy egy férfinak legyen jó kiállása, ha zakót vesz fel, akkor azt töltse is ki valami, most már 86 kiló vagyok” – mondta büszkén a színész, akinél a kocsiban azért még ott van a bot, de szerencsére már nem kell használnia.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top