Sztárok

Kisfia lesz a magyar sportlegendának, Dávid Kornélnak

Júliusra várják a magyar kosárlabda egyik legsikeresebb játékosának, Dávid Kornélnak a kisfiát. A sportoló az RTL Klub Portré című műsorában mesélt Barabás Évinek arról, hogyan készülnek a feleségével a család legkisebb tagjának érkezésére.

“Nagyon izgatott vagyok. Nyilván ez más lesz, mint a lányaimnál, hiszen akkor profi sportolóként nagyon nehéz volt összeegyeztetni a családi időbeosztásunkat. De most sokkal több időm van, és alig várom már, hogy megszülessen a kisfiunk” – mondta Dávid Kornél, aki egyébként több mint öt éve vált el lányai édesanyjától.

“Első házasságomból van két csodálatos nagylányom: 18 és 12 évesek. A kisebbik lányom kosarazik, és azt látom, hogy egyre jobban megszereti a játékot, és így egyre fényesebb karrier állhat előtte” – büszkélkedett Dávid Kornél Barabás Évinek.

Kisfia lesz a magyar sportlegendának, Dávid Kornélnak
A nagykanizsai születésű, 206 cm magas játékos a Honvéd és az Albacomp után 1999-ben szerződött a Chicago Bullshoz, egy évvel később a Cleveland Cavalierst és – féléves albacompos időszakot követően – 2000 augusztusától a Toronto Raptorst erősítette, majd 2001 februárjától a Detroit Pistons következett. Dávid 109 NBA-meccsen 11-szer volt kezdő, és átlagban 5 pontot dobott.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top