Sztárok

Világhírű zeneszerző lánya gratulált Peller Károlynak az elismeréshez

Óriási elismerés érte Peller Károlyt, akit Kálmán Imre-díjjal tüntettek ki Siófokon. A Nagy Duett sztárjának örömét csak fokozta, hogy az elismeréshez a névadó lánya gratulált neki.

Csárdáskirálynő, Marica grófnő, A cirkuszhercegnő – csak néhány darab Kálmán Imre legismertebb operettjei közül. “

A lányok, a lányok, a lányok angyalok”, “Hajmási Péter, Hajmási Pál”, “Szép város Kolozsvár”… Ki ne ismerné ezeket a melódiákat? Egy operetténekes életében talán nem is lehet nagyobb elismerés, mint hogy megkapja a műfaj koronázatlan királyáról elnevezett díjat. Peller Károly azonban duplán örülhetett: ugyanis miután átvehette az elismerést, Kálmán Imre lánya tudatta vele, úgy véli, a lehető legjobb helyre került a díj.

Peller Károly a Kálmán Imre-díjjal
Peller Károly a Kálmán Imre-díjjal

“Nagyon szépen köszönöm ezt a megtisztelő elismerést. Igazából nem készültem beszéddel… Amikor az ember az Oscar-gálát nézi, akkor látja, hogy a díjazottak mennyi mindenkinek megköszönik az elismerést, és akkor arra gondol, hogy ő is felkészül, hátha lesz egy ilyen helyzet az életében. Most egy kicsit zavarban vagyok. Akik ismernek, azok tudják, hogy nekem az operett a szerelmem, a legfontosabb dolog az életemben. Próbálom mindenkivel megszerettetni, aki nem szereti, bár szerencsére egyre kevesebb ilyen ember van. Ez a díj azért is fontos, mert Kálmán Imrét nagyon szeretem, életem legfontosabb szerepei hozzá köthetők,  a lányával, Kálmán Yvonne-nal pedig nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Nagyon nagy megtiszteltetés számomra ez a díj”– mondta a Nagy Duettből is ismert Peller Károly, aki ott bebizonyította sokoldalúságát.

Az ünnepélyes díjátadó után a távolból Yvonne is gratulált Károlynak.

“Yvonne-nak is üzentem, hogy én kaptam idén ezt az elismerést, ő kedvesen gratulált, és azt mondta, a lehető legjobb helyre került a díj” – mesélte lelkesen Károly.

Világhírű zeneszerző lánya gratulált Peller Károlynak a hatalmas elismeréshez

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top