Sztárok

Áll a bál a szépségversenyen: visszalépett az egyik lány a Nemzet Szépe versenytől

Visszalépett a Nemzet Szépe szépségverseny egyik indulója, Szűcs Lilla Réka. A lány azt állítja, tanulmányai miatt nem tud részt venni a versengésben. Mondjuk, jó kérdés, hogy akkor miért jelentkezett egyáltalán?

Változás történt a Nemzet Szépe TOP 12-es mezőnyében. A korábban bemutatott legszebb 12 lány egyike, Szűcs Lilla Réka ugyanis a szervezők közleménye szerint tanulmányai miatt nem tudta vállalni a versenyben való részvételt, ezért visszalépett. Helyette Biba Kitti kap lehetőséget.

Szűcs Lilla Réka nagy kedvenc volt a Nemzet Szépe szépségversenyen
Szűcs Lilla Réka nagy kedvenc volt a Nemzet Szépe szépségversenyen

 

 

Jó kérdés, miért jelentkezik valaki egy ilyen versenyre, ha nem tudja vállalni a felkészülést, de a lánynak szerencséje volt, a verseny rendezői kerülni akarták a nagyobb botrányt, és egy igazán udvarias közleményben tudatták a változást.

 

 

“Nemzetünk legszebbjei nem csak küllemükkel, hanem az eszükkel is elbűvölnek minket. Természetesen szomorúan vettük, hogy Réka visszalép, ugyanakkor az oktatást mi is igyekszünk előtérbe helyezni, kiemelten fontosnak véljük, hogy a lányok tanultak legyenek, így magától értetődő, hogy elfogadtuk a döntését. Örömmel tölt el bennünket, hogy a korona megszerzésénél túlmenő karrier célokkal rendelkeznek Királynő jelöltjeink, ahogyan Réka is. Vegyész technikusi szakiskola után, most egyetemre készül, vegyész mérnöknek. Jól sikerült emelt biológia írásbelijét követően, a szóbelire való tanulásra fordítja minden figyelmét, ezért sajnos nem tudja vállalni a tábor során elvárt követelményeket. Azonban Kittivel is nagy szerencsénk van, Ő tolmács pályára készül. Nagyszerű nyelvérzéke mellett pedig, egy valódi természetes szépség, ahogyan a TOP 12-be bekerült lányok mindegyike” – mondta Felleg Tícián, a Nemzet Szépe tulajdonosa.
 

 

 

A lány helyett Biba Kitti indulhat a táborba a többi szépséggel, és esélye van a győzelemre a június 17-i döntőn is. Kitti 1996. június 3-án született, tiszaújvárosi és a Károli Gáspár Református Egyetem germanisztika szakára jár.

Bibo Kitti kapott egy esélyt a Nemzet Szépe szépségversenyen
Biba Kitti kapott egy esélyt a Nemzet Szépe szépségversenyen

A Nemzet Szépe 2017 szépségverseny 12 legszebb lánya közül a felkészítő táborban derül ki, hogy melyik 10 versenyző szállhat versenybe június 17-én a Gödöllői Királyi Kastélyban. A magyar győztes 2018-ban mutatkozhat be a Miss Nation’s ­Beauty világversenyen.

Botrány a szépségversenyen! Visszalépett az egyik induló!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top