Sztárok

Miért fogdosta meg Istenes Bence Puskás Peti fenekét? – Itt a videó

A JOY Social Media Award legmeglepőbb jelenetét Istenes Bence szolgáltatta, aki egy váratlan pillanatban többször is rámarkolt az egyik férfi hátsójára.

Amikor Istenes Bence és Csobot Adél átvették a #szerelmesvagyok kategória győztesének járó elismerést, furcsa dolog történt a JOY Social Media Awardon. Bence átölelte a műsorvezető Puskás Petit, és jól láthatóan megfogdosta az énekes fenekét. A Story Magazin fel is töltötte a Facebook-oldalára a meglepő jelenetet.

Nézzétek meg:

Mindezek után ráadásul Bence még húzni is kezdte Petit. “Tényleg nem szeretnék senkiről véleményt mondani így, nyilvánosan, de  a műsorvezetés kettes alá. Nem is értem, hogy kerültél te ide. Senki más nem volt? Senki nem ért rá?” – kezdte Bence.

“Sokkal olcsóbban vállaltam, mint te” – kontrázott Peti. Aztán a köszönőbeszéd után Istenes odaszúrt még egyet: “A mikrofont nem adom neked vissza, mert ez tényleg borzasztó.”  Mi ez a civódás, srácok?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top