Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél: nehéz együttélni mindkettőnkkel

Vidáman, kézen fogva érkezett Csobot Adél és Istenes Bence az egyik magazin díjátadójára, ahonnan a Social Media Award #szerelmesvagyok kategória győzteseként távoztak. Talán azért is győztek, mert a kapcsolatukat nem akarják túlszínezve eladni.

Az, hogy Csobot Adél mennyire szerelmes Istenes Bencébe, magyarázni sem kell, elég ha megnézed a közösségi oldalát, ami önmagában egy szerelmi vallomás. Néha talán úgy tűnhet, hogy a műsorvezető kevésbé rajong a párjáért, de ez csak a látszat. 

“Otthon egészen másképpen viselkedik, az ágyba hozza a reggelit, kényeztet” – mesélte nekünk Adél a Joy Social Media Awardon, mielőtt Bencével átvették volna a díjat.

j
Istenes Bence és Csobot Adél a Social Media Awards díjjal

 A rendezvényen sokáig úgy érezhették, hogy időcsapdába kerültek, mert mindenki megkérdezte tőlük a következőket: 

  1. Hogyan bírta Adél Bence nélkül? (Nehéz volt, de csak erősebb lett a szerelmük.)
  2. Ugyanez fordítva, miszerint hogyan viselte Bence a családja nélkül töltött hosszú heteket? (Rosszul, számolta a napokat, de közben óriási kaland volt 🙂 
  3. Izgulnak-e már a németországi költözés miatt? (Már egy ideje berendezkedtek, és várják az új impulzusokat.) 
  4. Adél mennyire érzi már otthon magát Kölnben? (A lakás már megvan, sokat jártak ki eddig is, szóval erről sokkal többet nem mondott.)

“Már megvan a lakásunk, és haladok a némettanulással is” – mondta az énekesnő, akit Bence kicsit cukkolt azzal, hogy mondjon néhány szót, de erre azért nem került sor. 

Adél a közösségi oldalán megköszönte a szavazatokat
 Csobot Adél a közösségi oldalán is megköszönte a szavazatokat

Mint mondták, a #szerelmesvagyok kategóriában szerettek volna nyerni, ezért boldogan vették át a díjat. Elismerték, hogy megdolgoznak a kapcsolatukért, és beszéltek arról is, kivel nehezebb az együttélés, és mennyi kompromisszumot hoznak:

A jövőben nem kizárt, hogy az énekesnő itthon dolgozik majd. A Sztárban sztár+1 kicsi ősszel újra indul, Csobot Adél viszont arról még nem beszélt, hogy visszahívták-e a műsorba.

“Nagyon szerettem az egészet, imádom a gyerekeket, és jó volt látni, ahogyan a szívüket-lelküket beleadták a produkcióba. Szívesen mondanék igent, és biztosan az ingázást is megoldanánk, Köln nem a világ vége.”

Bence pedig azt állítja, ha úgy adódna, és Adél kapna hozzá hasonló lehetőséget, ő is otthon maradna kispapának. “Persze, mondom ezt most, de csak akkor derül ki, hogy mi lenne, ha ott tartanánk.”

b
Csobot Adélnak most a család az első, de nem zárja ki, hogy jön olyan lehetőség, amiért ő is úgy lelkesedne, mint Istenes Bence a Survivorért

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top