Sztárok

Órákon keresztül túrkált a NAV Győzike zsebében – szó szerint!

Folytatódik a showman és az adóhatóság háborúja. A NAV most épp Győzike bérelt trezorjait nyittatta fel. A nyomozók több szatyornyi értéktárgyat foglaltak le.

Nem mindennapi jelenet játszódott le tegnap egy bankfiókban Budapest belvárosában. A Blikknek több szemtanú számolt be arról, hogy Gáspár Győzővel NAV-os nyomozók nyittatták fel bérelt széfjeit a pénzintézet pincéjében. A procedúra elején Győző lánya, Evelin is a helyszínen volt, ő viszont még délelőtt távozhatott. A showman azonban csak késő délután szabadult.

Órákon keresztül túrkált a NAV Győzike zsebében - szó szerint!

“Már a bejáratnál figyelmes lettem arra, hogy két, zöld felsőt viselő hatósági ember áll a bejáratnál. Amikor lementünk a pincébe, ahol ezek a széfek vannak, láttam, hogy ott van Győzike, több NAV-ossal együtt. Egyértelmű volt a helyzet: nyomoztak utána” – mesélte egy névtelenséget kérő ügyfél a lapnak. “Mivel itt a széfek nem név szerint vannak, hanem számokkal jelölik őket, sorban elkezdték felolvasni azokat a számokat, amiket ki akartak nyittatni. Csak sorolták, sorolták a számokat, több fiókot és kinyitottak.”

Gáspár Győző csak annyit mondott, “nem történt semmi”, az eljárásról nem akart érdemben nyilatkozni a helyszínen várakozó újságíróknak, ahogy az adóhatóság sem adott felvilágosítást az akcióról. A nyomozók végül tömött zsákokkal, szatyrokkal távoztak a bankból.

Mint megírtuk, Győzikét ötvenmillió forintos adócsalással gyanúsítják, és idén nem ez az első eset, hogy zár alá vették ingóságait.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top