Sztárok

Phil Collinst véres fejjel szállították kórházba

A 66 éves énekes fürdőszobájában szenvedett balesetet, amelynek következtében kórházba kellett szállítani.

Phil Collins tegnap este esett el a fürdőszobájában, emiatt fejsérülést szenvedett a homlokán. Mentővel azonnal kórházba szállították, és a The Sun brit lap értesülései szerint meg is operálták. A Genesis egykori frontembere a baleset miatt arra kényszerült, hogy lemondja további koncertjeit, amelyeket a londoni Royal Albert Hallban adott volna.

“Phil fején hatalmas kötések vannak, de tudatánál van, és beszél is” – nyilatkozta egy forrás a The Sunnak. “Nagyon frusztrált, amiért le kell mondania a fellépéseit. Nagyon szeretne minél előbb színpadra állni, de elég csúnyán megsérült, ezért most időre van szüksége a felépüléshez.”

Az énekes-zenész szóvivője is megerősítette, hogy Collins 24 órás megfigyelésre kórházban marad. A 66 éves sztár a közelmúltban egyébként bottal jelent meg a koncertjein, mivel egy két évvel ezelőtti hátműtét szövődményeként nehezen mozgatja a lábfejét.

Phil Collins két éve bottal jár (Fotó: Getty Images)
Phil Collins két éve bottal jár (Fotó: Getty Images)

“Phil bocsánatot kér a rajongóitól, akiknek köszöni a megértését” – mondta Collins szóvivője. “Fantasztikus héten van túl, mivel tíz éve most koncertezett először, ezért nem tudja eléggé megköszönni a meleg fogadtatást, és nagyon várja, hogy visszatérhessen.”

Az énekes legközelebb most vasárnap áll színpadra Kölnben, azután Párizsba utazik, végül június 30-án tér vissza Londonba, ahol a British Summer Time fesztiválon lép fel a Hyde Parkban. A most lemondott koncertekre vásárolt jegyek november 26–27-re érvényesek.

Phil Collins 2011-ben jelentette be visszavonulását, miután idegi károsodás miatt már nem tud rendesen dobolni, tavaly azonban meghirdette idei turnéját. Ezelőtt utoljára akkor állt színpadon, amikor 2007-ben egy emlékkoncert erejéig újra összeállt a Genesis.

Az énekesnek ezenkívül idén ismét meggyűlt a baja az alkohollal, miután elvált harmadik feleségétől. 2012-ben kórházi kezelésre is szorult, noha tagadta, hogy alkoholista lenne, ehelyett úgy fogalmazott, hogy “problémái voltak az ivással”. Most azonban saját bevallása szerint képes mértéket tartani, és megáll néhány pohár bor élvezeténél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top