Sztárok

Hódi Pamela elképesztően vékony lett

Berki Krisztián párja ketogén diétával fogy. Bár még csak most kezdte, máris látványos a változás. Hódi Pamela most mesélt a fogyókúra részleteiről, amit mindenkinek ajánl, aki szeret enni.

Azért azt kevesen mondanánk meg Hódi Pameláról, hogy imád enni, pedig így van. Közben pedig a párja, Berki Krisztián a minimális súlyváltozást is észreveszi rajta, és bár nem hajszolja fogyókúrába, Pamela az esküvőjén szeretne topformában lenni. 

“Azért választottam ezt a diétát, mert nagyon kézenfekvő nekem. Igazából imádom a csirkét salátával, de azért néha vágyok valami zsírdúsabb ételre. Szeretem a szalámit, a kolbászt, a császárszalonnát, és ezeket most mind fogyaszthatom. Úgy fogyok, hogy közben irtó jó kajákat eszek. Az a lényeg, hogy mindig annyit együnk, hogy tele legyünk, és ne kívánjunk semmi mást.”

Pamela családjában mindenki teltebb testalkatú, így neki folyamatosan vigyáznia kell, hogy el ne hízzon.

“Natkó születése előtt viszonylag vékony voltam, viszont a terhességnél híztam 20 kilót. Ebből még mindig van rajtam 3, de most már nem annyira zavar” – mesélte Hódi, akinél a szülés utáni depresszióban is nagy szerepe volt a túlsúlynak. 

Örök szerelem❤️

✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Mindez már a múlté. Bár A Ngy Duett alatt is kiderült, hogy Pamela önbizalomhiányos, most már bátrabban mutatja meg az alakját.

“Egyetlen nő se szép vagy csúnya addig, míg meg nem ismered őt” – írta Hódi Pamela az Instagramján.

“Most voltunk Törökországban a barátnőimmel, erre az időszakra felhagytam a diétával. Nem fitnessversenyre készülök, nem kell mindig bombaformában lennem.”

Hódi Pamela a törökországi nyaraláson nassolhatott is
Hódi Pamela a törökországi nyaraláson nassolhatott is

Miközben ő nyaralt, Berki az Ázsia Expresszt forgatta, és – a családnak hála – Pamelának jutott ideje magára.

“Krisztián Ázsiában volt ez idő alatt, ezért Nati az anyukámnál nyaralt. Van egy nyolcéves húgom, akivel nagyon jól elvannak, így nem volt abból baj, hogy egy kis időre egyedül hagytam.”

???? #greenholidays #greentravel

✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top