Sztárok

Már tudni lehet, kire ütöttek George Clooney ikrei

Bár fényképet még nem láttunk George Clooney és felesége Amal Clooney pár napos ikreiről, de a büszke nagypapa, Nick Clooney beszámolója alapján már szinte magunk előtt láthatjuk a két csöppséget, Ellát és Alexandert.

Nem bírt lakatot tenni a szájára egy reggeli műsorban Nick Clooney, az Oscar-díjas színész, George Clooney édesapja, aki egy pillanat alatt kétszeres nagypapává vált, miután kedden megszülettek fia, George és menye, Amal Clooney ikrei. A nagyszülők egy videóhívás alatt láthatták először unokáikat, akik egyből levették a lábáról a 83 éves műsorvezetőt és feleségét, Ninát. 

Nick Clooney szerint mindkét baba gyönyörű, sötét hajuk van, és a kis Alexander profilból nagyon hasonlít az édesapjára, George-ra. A nagypapa nem csak az unokákért, hanem a nevükért is teljesen odavan. Fiáért kicsit aggódik, mert igen üvegesnek tűnt a tekintete a szülés után.

Ennek ellenére úgy véli,

Amal és George valamit nagyon jól csinál

és remek szülők lesznek majd.

Us Weekly

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top