Sztárok

Első pocakos fotó az ÉNB Barbit alakító Csákány Mónikáról – eddig titkolta, hogy terhes

Bár a sorozatban nem adatott meg neki, az életben sikerült! Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Csákány Mónika nyár végére várja a kisbabáját. ÉNB Barbi most először mesél a terhességéről.

Csákány Mónika, vagy ahogy többen ismerik, ÉNB Barbi  már a terhessége hetedik hónapjában jár, de most először beszél a babavárásról. 

“Az első három hónap brutális volt. Minden pillanatban rosszullétek gyötörtek. Étvágyam nem volt, és minden erőm elhagyott” – emlékezett vissza Mónika, aki először a Story magazinnak árult el részleteket, és most először láthattuk, milyen szépen kigömbölyödött. 

Bár már a 27. hétben jár, mindössze 3-4 kilót szedett fel.

“Tudom, hogy a java még hátra van, de nem aggódom a súlyom miatt” – magyarázta. ÉNB Barbi a sorozatban négy éve kulcsszereplő, most viszont biztosan távozik az Éjjel-nappal Budapestből. A hogyan egyelőre titok, ahogyan arról sem kívánt beszélni, ki a születendő kislánya apja. Exkluzív fotók a magazinban. 

Első pocakos fotó az ÉNB Barbit alakító Csákány Mónikáról - eddig titkolta, hogy terhes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top