Sztárok

Csiszár Jenő letagadta az olasz nyelvvizsgáját

Csiszár Jenő ősztől áll munkába mint milánói főkonzul. Addig is akad dolga bőven, például az olasz nyelvvizsga. Tagadja azonban, hogy most szóbelizett volna.

Januárban milánói főkonzullá nevezik ki Csiszár Jenőt. A poszthoz többmilliós fizetés és egyéb juttatások is járnak. Csiszár ősszel áll majd munkába, amire gőzerővel készül, például úgy, hogy igyekszik megszerezni a szükséges nyelvvizsgát.

Márciusban a 444 írta meg, hogy Csiszár Jenő írásbeli vizsgát tett Kecskeméten olasz nyelvből, Most kedden pedig a Bors egyik olvasója látta a hírességet egy fővárosi nyelvvizsgaközpontban. Az olvasó az  ELTE Origó Nyelvi Centrum listáját is lefotózta, ami szerint Csiszár 13 órától szóbelizett középfokon. Csiszár Jenő azonban valamilyen oknál fogva tagadta mindezt – írja a Bors. “Nem igaz, hogy most nyelvvizsgáztam volna, arra két hónapja került sor. Összesen 14-15 féle vizsgát kell a munkába állásomig teljesítenem, és teszem is a dolgom” – mondta a lapnak. 

Csiszár Jenő letagadta az olasz nyelvvizsgáját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top