Sztárok

Emlékeztek még Charlotte-ra a Szex és New Yorkból? Így néz ki most!

Bizony, bizony. Jövőre lesz 20 éve annak, hogy bemutatták az első Szex és New York epizódott. Sarah Jessica Parkerről rengeteget hallani, de mi van a többiekkel? Például mit csinál most Charlotte, vagyis Kristin Davis?

Kristin Davis – aki 20 éve megkapta Charlotte szerepét a Szex és New Yorkban – nem akar görcsösen a reflektorfényben maradni. 2016-ban forgatott legutóbb, akkor egy karácsonyi tévéfilmben szerepelt, előtte pedig a Bad Teacher mozifilmből készült sorozatban vállalt szerepet. Hogy mit csinál helyette? Például nyílt levelet ír a Pride alkalmából, és a támogatásáról biztosítja az LGBTQ csoportokat.

Emlékeztek még Charlotte-ra a Szex és New Yorkból? Így néz ki most!

Kristin 2011-ben fogadott örökbe egy színes bőrű kislányt. Élharcos, hogy ne legyen faji megkülönböztetés az Egyesült Államokban, és nem ő Donald Trump legnagyobb rajongója. Amikor az egykori szépségversenyguru megnyerte a választásokat, Kristin besétált egy helyi rádióba, ahol a következőket mondta:

“Anyaként úgy érzem, a szívem a testemen kívül dobog, ráadásul a mi esetünkben a szív egy barna testben él. A tudat, hogy lesznek emberek, akik a gyermekem ellen dolgoznak majd, elképesztő félelemmel tölt el, de bármi áron meg fogom védeni a kislányomat.”

Ch
Charlotte, vagyis Kristin Davis a lányával

De ígértünk egy igazán izgalmas fotót is. Kristin 2016. novemberében Salzburgban járt. Ő, valamint a Cobra 11 sorozatból ismert Mark Keller nyitották meg az adventi vásárt.

v
Kristin Davis és Mark Keller

 

fotók: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top