Sztárok

Bernáth József Londonban pihent

A sztárséf, amikor csak teheti, szeret kiszakadni a hétköznapi hajtásból, ennek pedig az a legjobb módja, ha elutazik pár napra. Bernáth József most jött meg Londonból, ahol egy hosszú hétvégét töltött el.

Bernáth József azt mondja, London olyan számára, mint a második hazája. 

“Gyakran választom az angol fővárost úti célul, mert olyan, mintha hazamennék. Teljesen kikapcsolok, és nem foglalkozom az otthoni dolgokkal, persze a főzés és a gasztronómia ugyanúgy szem előtt marad. Meglátogatom az ismerőseimet, barátaimat, de persze mindig akad olyan olyan közöttük, akivel nem sikerül összefutni. Így legalább van apropó egy későbbi utazásra is.”

fff
Bernáth József és séf kollégája Londonban

“Szeretek új éttermeket kipróbálni, ellesni néhány trükköt, amit később tudok hasznosítani egy-egy új receptnél, vagy akár a catering cégnél, ahol most dolgozom. A mostani pár napos londoni kiruccanásom alatt a Padella volt az a hely, ahol a legjobban éreztem magam. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki pedig imádja a friss tésztákat, annak egyenesen kötelező. Hosszabb kikapcsolódásra sajnos ezúttal sem volt időm, de volt alkalmam egy-két világmegváltó beszélgetésre egy jó sör mellett” – mondja Józsi, aki szeret új recepteket és ötleteket gyűjteni.

Bernáth József a barátjával Londonban pihent

Nemsokára pedig egy új szerepben debütál, a Jazzy Rádióban vezet majd egy rovatot, Pachmann Péter műsorában, és Bernáth József várja már a kihívást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top