Sztárok

Tóth Vera nyakára cuppant rá Egyházi Géza

Tízéves jubileumi előadásához érkezett a Vámpírok bálja musical. Az ünnepi előadás utáni buliban Tóth Verának még a nyakát is kiszívták, persze ez nem olyan meglepő az adott körülmények között.

10 éve mutatták be a Magyar Színházban a Vámpírok bálját, azóta több mint 280 alkalommal láthatta a közönség a hátborzongató, ugyanakkor humoros történetet. Az ünnepi előadás után a darab szereplői és a sztárvendégek hatalmas bulit csaptak.

v
Elsőre talán fel sem ismered Tóth Verát a képen

A darabot Cornelius Bartus rendezte, akit az eredeti film rendezője, Roman Polanski insturált és ellenőrzött. A képen a díszlettervező, Kentaur és felesége fogják őt közre.

v
Cornelius Bartus, valamint Kentaur és a felesége

Tóth Vera figyelme csak egy pillanatra lankadt, de a darab főszereplője, Egyházi Géza máris célba vette a nyakát. Na itt még békésen pózolnak egymás mellett. 

v
Tóth Vera és Egyházi Géza a Vámpírok bálja fogadásán

Aztán az énekesnő csak sejthette, mire készül a színész. Tóth Verának jelenleg nincs párja, így nem kellett magyarázkodnia sem, ha Géza tényleg nyomot hagyott a nyakán.

v
Na, vajon Géza milyen nyomot hagyott Tóth Vera nyakán?

Ungár Anikó és Sütő Enikő már nyugodtabban foghatja közre Egyházi Gézát, hiszen lesminkelt, és megszabadult riasztó fogsorától is.

v
Ungár Anikó és Sütő Enikő örömmel álltak össze a Vámpírok bálja sztárjával, Egyházi Gézával

Feke Pál, Egyházi Géza, Nagy Sanyi, Zöld Csaba, Bot Gábor és Langer Soma mind alakították már a darabban a vérszívó gróf szerepét, és mindegyikük más-más pluszt adott a karakterhez.

v
A Vámpírok bálja főszereplői kivételesen mind együtt: Feke Pál, Egyházi Géza, Nagy Sanyi, Zöld Csaba, Bot Gábor és Langer Soma 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top