Sztárok

Megáll az ész! Mire képes Eva Longoria a sikerért!

A sikerért szívesen csinál hülyét magából Eva Longoria. A színésznő egy egészen különleges produkciót is bevállalt, hogy új sorozatát népszerűsítse.

Eva Longoria a Született feleségek óta mit sem változott, a latin szépség ezúttal remek humorát is megmutatja új sorozatában, melyet a Született szobalányok után szintén producerként jegyez. Gabriela Solis megformálója mintha kicsit önmagát alakítaná: egy sorozatsztár bőrébe bújik.

Eva Longoria
Eva Longoria kifejezetten élvezte a Telenovella forgatását, ahol spanyolul nem tudó latinát alakít

A Telenovella ugyanis egy spanyol nyelvű szappanopera forgatásán játszódik, ahol a profi stáb mindennapjait, magánügyeit és intrikáit is végigkísérhetik a nézők. A poénokban gazdag sorozat azt mutatja be, hogy ami a színfalak mögött játszódik, az pont olyan, mint amit a képernyőn látunk.

Eva Longoria
A Telenovella sorozatban Eva Longoria tényleg összebarátkozott a kollégáival
A sztori röviden: Ana Sofia Calderon (Eva Longoria) egy gyönyörű sorozatsztár, akinek a lábai előtt hever az egész világ. Egy napon óriási meglepetés éri, hiszen volt férje – aki megcsalta, és ezért rúgta ki korábban – szerepet kap abban a telenovellában, amelyben ő a címszereplő. Ana pedig ekkor végképp úgy érzi, hogy bizonyítania kell tehetségét…

Hogy a történet még viccesebb legyen, természetesen egy macsó szépfiú, az egykori főszereplőből mellékszereplővé lefokozott díva és egy kissé butácska tinisztár is színesíti a történetet.

Eva Longoria
Eva Longoriát lehetetlen nem szeretni a Telenovellában

Eva Longoria mindent elkövet, hogy sorozatát népszerűsítse. Még azt is bevállalta, hogy a Spice Girls leghíresebb slágerét elszavalja telenovellastílusban.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top