Sztárok

Kirakta óriási melleit a strandon VV Mici – fotó

A kánikulát VV Mici is csak a vízparton bírta elviselni az elmúlt napokban. El is vitte őt az ura fürdeni, természetesen tele is lett az Instagram bikinis fotókkal.

Tartósa 30 fok felett volt a hőmérséklet hazánkban az elmúlt napokban. Most mondjuk kicsit örülhetünk, mert a héten 24 és 29 fok között alakul a hőmérséklet, amit könnyebb elviselni az irodában. A kánikulát Mici sem a szempillaszalonjában töltötte, hanem  vízparton, ahova szívszerelme, Krisztián vitte el. Alaposan rá is készülődött a strandolásokra Mici, aka. Dudás Noémi.

????☀️????

Noémi Dudás ????❤️???? VV8 ???????? (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Akit a divat is érdekel, azoknak üzenjük, hogy a szaggatott bikini és fürdőruha idén újra divat, de érdemes sietni, mert kapásból három olyan webshopot találtunk, ahol már elfogyott, vagy alig van méret.

Végül VV Mici, aki titokban az RTL-ben is járt a napokban, egy fekete bikiniben feküdt ki a Rukkel-tó partjára. Háttérben az alvó Krisztiánnal.

Közös strand ❤️????

Noémi Dudás ????❤️???? VV8 ???????? (@micikee) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top